Om os

Spar masser af penge når du sælger dit hus

gratisboligsalg.dk er skabt for dig, der gerne vil sælge dit hus på en effektiv måde og med så få omkostninger som muligt – og hvor du ønsker selv at stå for salget af dit hus. Er du den der ville sætte et skilt med:  til salg, og et tlf nr. , foran din ejendom, er dette en langt bedre løsning, simpelthen den perfekte gratis !!  løsning for dig.

Du kan i øvrigt jo sagtens køre sideløbende annoncerings muligheder for din ejendom, Gratisboligsalg.dk  og fx en avis annoncering.

Så hurtigt er du i gang

1 - Opret en gratis side her på gratisboligsalg.dk og beskriv din ejendom – husk foto.
2 - Sæt et TIL SALG-skilt med domænenavn du vælger med dit sags nr. (se forside for domæne navn) ud ved vejen eller på et stakit mv.
3 - Køberne finder dit hus gennem søgekriterier, eller ser oplysningerne på ejendommen her på siden via sagsnummer på skiltet.
4 – Vis huset frem til interesserede købere.

Et salg gennem gratisboligsalg.dk er naturligvis ekstra fordelagtigt, hvis dit hus ligger et sted, hvor det ses af mange mennesker.

Sælg huset for kun 0,0 kr. pr. måned

Det er gratis at annoncere for at sælge selv på vores annonceportal. Du kan let lave et skilt til opsætning foran dit hus,
eller købe et af os. Vi er ikke filantroper, men satser på at sælge bannere til advokater, og andre rådgivere indenfor ejendomshandel.  

Du får din egen salgsside her på gratisboligsalg.dk. Siden er supernem at udfylde, og du lægger selv op til 24 billeder ind af dit hus.

Læs mere om, hvor nemt det er at komme i gang her.